Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 23.05.

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne

OVAN   

Sunce i Mars, dve najznačajnije planete za predstavnike vašeg znaka obrazuju konjukciju što pojačava vašu želju za uspehom. Postajete mnogo energičniji ali za sada samo na rečima. Jedan Bik pokušava da vam ukaže na greške. Mesec u Blizancima pojačava nervozu.Dan posle mladog Meseca dok ovo svetlo tranzitira preko Blizanaca u blizini Marsa i Merkura imate brojne ideje kako da zavedete nekog ko vam je neka vrsta opsesije u poslednje vreme. Niste načisto da li bi trebalo da budete uporni ili da se tobož slućajno sretnete negde u nekom kafiću, restoranu ili u nekom većem društvu.
BIK  

Prenaglašeno astrološko polje posla donosi vam potrebu za isticanjem,zaradom, naročito ako vaš posao ima veze sa medijima ali pozicija Marsa, Merkura i Mesec pogoduje samo mladima ili mladim duhom, onima koji su spremni da maksimalno zalegnu za ono do čega im je stalo. Možete dobiti posao u medijima.Verujete u mogućnost susreta sa nekom mlađom osobom koju ste nedavno upoznali i je sreli negde u nekom prijatnom društvu. Ako se radi o sportisti ili muzičaru, spremni ste da se upustite u vezu čak iako niste možda slobodni ili bi zbog te veze došlo do neke vrste skandala. Kao da volite da izazivate okolinu svojim ponašanjem.
BLIZANCI  

Vaš znak je izrazito naglašen prisustvom Marsa, planete energičnosti, Merkura, vladaoca vašeg znaka i mladog Meseca. Vreme je za neke nove poslove, za nove početke i za druženje sa mladima. Ako vas u svemu podržava jedan Lav ili neki Bik onda i poslušajte njegove savete. Neki drugi Blizanac vam je od velike pomoći.U vašem, znaku su Mesec, Merkur i Mars i vi ste veoma aktivni da saznate ono što vas interesuje jer sa ovoliko brzih planeta ne možete da mirujete. Ako ste u vezi sa Blizancima, Devicom, Ovnom ili Rakom, pravite zajednički plan o biznisu i ulaganju novca u nešto što verujete da će vam se vrlo brzo isplatiti. Imate razlog da zbog nečega budete zadovoljni.
RAK  

Imate mnogo planova ali ste nervozni ili u najboljem slučaju kreativni. Prenaglašen znak Blizanaca loše se odražava na nervni sistem onih koji ne znaju šta će i koji nisu u stanju da prave kompromise. Ako imate način kako da se dogovorite sa Lavom u vezi sa novcem, učinite to što je moguće pre.Naporan dan jer su tri planete u Blizancima u vašoj astrološkoj kuči tajni preko koje prelazi i mlad Mesec. Totalno ste zbunjeni razvojem događaja u ljubavi, naročito ako ste na početku veze ili ako ste u nekoj vrsti tajne veze. Dobijate neproverene vesti ali iako ćete sumnjati u to, bićete prilično uznemireni.
LAV  

Savršeno vam odgovara pranaglašen znak Blizanaca i aspekt između Merkura i Jupitera u vašem znaku. Možda vas nerivira nečija iskrenost ali bi bilo bolje da poslušate savete osoba koje su vam iskreni prijatelji. Jedna Vodolija i neki Ovan dobro znaju kako treba da vas savetuju i šta je za vas najbolje.Mnogo vam je više potrebno prijateljstvo nego ljubav. Pomalo se zadovoljavate onim što dobijete od osobe koja vam je draga ili simpatična i bićete spremni da se maksimalno njoj posvetite ako ste sigurni da bi vam bila lojalna. Nemojte oklevati da pozovete nekog na koga intenzivno mislite ponosa radi.
DEVICA  

Na poslu bi moglo da se nešto dobro dogodi i da krenu neki novi poslovi. Niste raspoloženi da slušate bilo koga iako dobro znate da vam mogu pomoći. Ne ulazite u rasprave ni sa šefovima ni sa mlađim kolegama. Moguć je aranžman za inostranstvo, neko će vam predložiti nešto što se ne odbija.Penaglašen znak Blizanaca na vas deluje prilično iritatno i vi ćete želeti da dominirte u domu ili u okviru porodice ma kog pola da ste i ma kog da ste uzrasta. Ako ste mladi i na poslu afirmisani a dopada vam se neko s kim radite, želećete da tu osobu fascinirate na svaki mogući način.
VAGA  

Profesionalne veze sa strancima donose dobit. Ako treba nešto da organizujete u inostranstvu, prepustite to prijateljima, rođacima, kumovima. Verujete da možete da se dogovorite sa onima koji su vam dragi oko bitnih pitanja, uključujući i finansijske. Vodolija, Ovan i Blizanci, daju vam korisne savete.Ovo bi mogao biti veoma interesantan dan, posebno za one koji imaju bilo kakve poslovne veze sa javnošću ili sa inostranstvom. Neko planira da vam predloži zajednički put i ako se radi o dobrom kolegi a oboje ste slobodni, moguće je da će doći do romanse. Imate nekoliko prilika kako da popravite odnos sa Lavom ali vi namećete svoj stil
ŠKORPIJA  

Naporan dan ako vaš posao ima veze sa finansijama, ako ste u nekoj vrsti partnerskog odnosa, ako nemate dovoljno strpljenja za one sa kojima radite. Pokušavate da organizujete život tako da vam ostane mnogo više slobodnog vremena ali vam to naročito ne polazi za rukom. Dobijate vest od jednog Bika ili Lava.Naporan dan naročito ako ste uvređeni zbog ponašanja partnera, preterano posesivni ili spremni da se upustite u duga i nepotrebna objašnjavanja i razgovore koji ničemu ne vode. Partner će se ponašati kako on hoće i moguće da vas namerno pravi ljubomornim što vi donekle naslućujete. Ako ste slobodni, moguć je flert sa nekim ko je u vezi.
STRELAC  

Odličan dan za one koji rade sa Ovnovima, Rakovima, Blizancima. Nemojte biti kontraproduktivni kada je u pitanju novac. Ako vam neko predloži zajednički posao a još uvek ne zna tačno kako bi izgledao u finansijskom pogledu, imajte poverenja u tu osobu ili se sami raspitajte koliko možete.Izuzetno naglašen znak Blizanaca utiče povoljno na vas ako ste spremni da pređete preko nečega i ako ne budete produbljivali jaz između vas i osobe koja vam se veoma dopada. Imate utisak da je partner previše svojeglav i da vam nameće svoju volju. Trebalo bi da budete mnogo originalniji kod udvaranja.Moguća romansa sa Lavom.
JARAC  

Naporan dan kako na fizičkom tako i na mentalnom planu. Verujete da možete da skupite tim saradnika koji bi vam pomogli u vezi sa nečim što je veoma bitno za vas, pokušavate da što pre započnete posao od koga očekujete dobru zaradu. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa jednim Blizancem ili Devicom.Kada je naglašen znak Blizanaca vama to nikako ne odgovara. Ne želite da se previše angažujete oko nekog ko nikada nije zadovoljan vama niti pokazuje da mu je stalo do vas na način na koji zna da vi to očekujete. Imate utisak da vam partner pomalo tera inat. Verujete da je moguće da se odnosi poprave samo ako on napravi neki ustupak.
VODOLIJA  

Jedan od boljih dana jer će vam biti jasno koliko se dopadate nekom s kim možete da nađete lako zajednički jezik. Mlade, slobodne Vodolije pokušavaju da nađu način kako da se dogovore sa bliskom osobom oko nečega što zahteva da se reši što je moguće pre. Imate na koga da se oslonite.Vama savršeno odgovara tranzit planeta preko znaka Blizanaca. Dobićete ideju kako da popravite odnos ili kako da se nametnete na fini i šarmantan način nekom s kim se u poslednje vreme neobavezno viđate. Mnogo toga što radite izaziva divljenje kod jednog Ovna ili kod Blizanaca. Imaćete priliku da razgovarate sa jednom Vagom o onome što vas pomalo brine.
RIBE   

Prenaglašen znak Blizanaca preko koga tranzitira mlad Mesec donosi dosta nervoze i nestrpljenja, posebno onima koji su preambicozni, previše nestgrpljivi i nisu u stanju da se odupru nekoj vrsti pritiska. Nemojte se izolovati od sveta nego se posvetite osobama koje s pravom od vas očekuju neku vrstu pomoći. Dobro se slažete sa jednim Lavom.Naglašena astrološka kuća doma i porodice stavlja težište na taj segment života. Imate o čemu da pričate sa svojim ukućanima i verovatno ste mnogima potrebni u svakom pogledu, posebno bi trebalo da obratite pažnju na nezadovoljstvo jednog Ovna ili na probleme koji se tiču njegovog privatnog života. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa Devicom.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010-2015
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website