Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 25.10.2014

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne
OVAN
Nameravate da se sretnete sa nekim ko se bavi privatnim biznisom ili često putuje u inostranstvo.Dobro se slažete sa osobama rođenim u znaku Ovna, Blizanaca, Lava ili Device.Očekujete da sretnete nekoga ko bi mogao da vam pomogne da rešite pitanja u vezi sa vizama.Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje vas u mnogo čemu podržavaju.Trebalo bi da nađete zajednički jezik sa Rakom ili Škorpijom jer su spremni da vam po mnogim pitanjima izađu u susret. Osećate se spremnim da uđete u novu vezu. Ako ste muškarac, moguće je da se radi o osobi koja je mnogo mlađa od vas.Nekome je stalo da vam se dopadne.
BIK
Sa Devicom bi trebalo da razradite poslove samo preko posrednika. Moguće da će insistirati da joj date neku vrstu garancije da ćete joj se naći pri ruci u vezi sa bitnim problemom.Pokušavate da ubedite jednu Vodoliju da prihvati poziv za zajednički put ili bar za odlazak na važan poslovni skup.Danas je povoljan dan da rešite neke eventualne nesporazume sa Rakom i Ribama. Pazite samo da ako ste rođeni krajem znaka, neko ne pokuša da vam predloži vezu a nije slobodan. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vaše ambicije i najviše bi vam odgovarao neko s kim biste mogli zajedno da radite.
BLIZANCI
Pokušavate da ohrabrite Vagu u vezi sa novim poslom i da je ubedite da nema razloga da se previše nervira oko nekih nebitnih manjih problema, posebno ako se odnose na pitanje novca koji treba da dobije putem nasleđa ili u vidu vraćanja duga.Dobijate dobru ponudu u vezi sa poslom za koji biste možda ipak morali da uzmete kredit.Ne pogoduje vam pozicija planeta jer se ne osećate kao da ste na svom terenu, naročito Meseca u Škorpiji. Mnogo toga se dešava što vama lično baš i ne odgovara. Budite spremni da se prilagodite nekim novim uslovima pod kojima može da se odvija vaša veza. Ako vam se dopadaju Devica ili Vaga, imajte za njih strpljenja.
RAK
Zemljani znaci vam mogu biti od koristi ali vam mogu i na određen način dosađivati svojim problemima. Pitanje je koliko imate nerava da se bavite tuđim problemima a da svoje niste rešili. Imate veliku podršku osobe koja je starija od vas.Imate veliku potrebu Škorpiji ili Jarcu ili Ribama da date na znanje koliko vam znače i šta ste sve spremni da za njih učinite. Ako se radi o dugogodišnjem poznanstvu ili saradnji u toku koje ste imali povremene konflikte, možete se nadati pomirenju. Moguć je susret sa Lavom ili Ovnom prema kojima nikada niste bili ravnodušni.
LAV
Ne samo da vas iritira prejak uticaj Meseca i Saturna u konjukciji nego se osećate prilično pritisnutim obavezama od strane Škorpije i Jarca prema kojoj se uvek osećate nesavršenim. Ne verujete svakome ako vam obeća da će vam isplatiti dug ili da će vam to na bilo koji način kompenzovati.Naporan dan za porodične odnose i najverovatnije niste spremni da popustite pred nečijim zahtevima, partnerovim ili možda članova porodice. Imate utisak da vas svi opterećuju svojim problemima. Dobićete, ako ste slobodni, poziv da odete na kućnu zabavu zatvorenog tipa.
DEVICA
Kako dan bude odmicao tako ćete i vi biti sve svesniji da bi trebalo da promenite svoje ponašanje prema jednoj Škorpiji ili jednom Raku jer možete biti previše zahtevni i neprilagodljivi. Vaga vam i dalje nameće svoje uslove i vi ćete se potruditi da je na svaki način nadmudrite.Dobijate poziv da se sretnete sa Blizancima.Nestabilan dan po mnogim pitanjima naročito je nepovoljan za mlade nestrpljive Device koje žele da što pre osvoje Raka ili Jarca. Očekuje vas poziv od nekog na koga možete da računate. Dobro se slažete sa jednom Škorpijom koja je starija od vas.Mnogima ste potrebni i kao prijatelj i kao savetodavac, naročito na poslovima u vezi sa nekretninama.

VAGA
U procepu ste između onoga što vi mislite o nekome i onoga što čujete od drugih. Moguće je da ćete ipak odlučiti da poslušate savet jedne Škorpije ili Vodolije. Sa Ovnom imate vrlo dinamičan odnos i pokušavate da započnete zajednički posao. Dobro se slažete sa Strelcem koji ima smisla za marketing i moguće je da radi u nekoj marketinškoj organizaciji.Nemojte se previše opterećivati svim onim što čujete na svoj račun. Moguće da ste dali povoda za razne priče. Budite iskreni prema jednom Ovnu ili Strelcu, ma šta to od vas podrazumevalo, moguće i neko izvinjenje. Danas dolazi do izražaja vaša plemenitost prema Lavu koji očekuje da pokažete više strpljenja za njega.
ŠKORPIJA
Ako Rak ili Bik budu želeli da posreduju u poslepodnevnim satima između vas i Jarca bolje im pružite tu priliku i nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o tome ko vas voli a ko ne. Dan je težak za saradnju sa starijim osobama iz kuće.Trudite se da što pre rešite pitanja koja se odnose na inostranstvo I vaš put koji željno očekujete. Ako ste zaljubljeni u Raka ili Bika, budite iskreni ili ih nečim obradujte.Imate način kako da pokažete Lavu da vam je stalo do njega. Ako budete dovoljno inventivni uspećete da sa Bikom izađete nakraj. Jedna Vaga misli na vas ali vi na to mnogo ne obraćate pažnju naročito ako se radi o nekom ko nije slobodan.
STRELAC
Nemojte zamerati prijateljima ako nemaju dovoljno izražen smisao za humor. Imate mogućnost susreta sa nekim koga dugo niste videli.Verujete Ovnu koji vam obećava nov posao iako niste sigurni da ćete održati obećanje. Trebalo bi da se drugačije postavite prema onima koji su više puta izneverili vaše poverenje, posebno ako se radi o poslu u državnoj službi.Zbog dominacije Marsa prilično ste fatalistički nastrojeni prema svemu što vam se dešava u životu. Saradnja sa muškarcima, posebno ako ste dama umetnik može biti za vas pravi izazov. Dobijate mogućnost susreta sa nekim koga poznajete od ranije. Najverovatnije se radi o osobi koja je imala nekakvih finansijskih problema i uspela da ih na određen način reguliše.
JARAC
Dan je povoljan za svaku vrstu susreta sa vatrenim znacima ali samo ako znate šta hoćete. Možda je vreme da nađete neke nove prijatelje.Preterana sentimentalnost ali i upornost da nametnete svoje mišljenje ničemu ne vodi. Dobijate neku vrstu priznanja ili nagrade. Nekome je stalo da se sa vama pomiri.Imate jasnu predstavu o tome šta želite ali nikako da se odlučite kako da to sprovedete u delo. Nekome je jasno da bi trebalo da vam se javi ali to ne čini iz nekih razloga.Vaša potreba da budete u centru pažnje donosi vam popularnost u društvu jer to činite na simpatičan način. Jedan Strelac ili Ovan ne mogu da vam odole.
VODOLIJA
Dobri odnosi sa članovima porodice i bliskim saradnicima u velikoj meri vam olakšavaju situaciju u kojoj se nalazite. Neko ko živi u inostranstvu,trudi se da vam olakša donošenje odluke u vezi sa novim poslom za koji vam je potrebno mnogo strpljenja, iskustva i znanaja. Postoji mogućnost finansijskih dobitaka preko članova porodice.Ponašate se kao da niste svesni šta partnera pogađa i kao da namerno govorite ono što bi moglo da bude za njega tj. nju uvredljivo. Vaša potreba za dominacijom svodi se na verbalni nivo i partner će biti sklon da vam uzme za zlo ako pokušate da pokazujete crtu preterane samouverenosti po nekim nebitnim pitanjima.Jednog Lava nerviraju vaši komentari.
RIBE
Volite da idete na sigurno a nudi vam se posao u kome bi trebalo da rizikujete mnogo toga.Sa ženama imate vrlo dinamičan odnos, posebno sa onima iz porodice. Moguća je poseta daljeg rođaka koga dugo niste imali prilike da sretnete. Verujete u dobre namere jednog Jarca ili Ovna.Verujete u mogućnost susreta sa nekadašnjim kolegom, najverovatnije sa jednim Rakom, Ribama ili Strelcem koji su oduvek pokazivali veliko interesovanje za vas ali vi nemate baš mnogo razumevanja za njihove hirove. Ako vam se dopada Devica, tranzit Mesec preko ovog znaka u večernjim satima ne ide vam u prilog i verovatno nemate mnogo strpljenja za nju.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010/14
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website