Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 25.07.2014

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne
OVAN
Rođeni početkom znaka pod dobrim su uticajem Sunca i Jupitera što donosi nove mogućnosti na poslovnom planu sa nekim vatrenim znakom. Rođeni krajem marta i početkom aprila mogu biti izloženi neprijatnim pritiscima od strane Blizanaca, Device ili Jarca. Škorpija bi mogla da vam pravi probleme.Mars,vladalac vašeg znaka sprema se da uđe u Škorpiju i vi postajete mnogo odlučniji po mnogim pitanjima.Ne bi trebalo da se previše opterećujete porodičnim problemima ako to remeti kvalitet vašeg ljubavnog života. Trebalo bi da imate više strpljenja za one koji vas vole i ako ste slobodni, moguće da ćete biti pozvani na neki skup na kome možete upoznati nekog za koga se možete ozbiljno zainteresovati.
BIK
Konjukcija Meseca i Venere u Raku deluje na vas veoma podsticajno kada je u pitanju saradnja sa ženama, ma kog pola da ste. Ipak, pazite da ne ispadnete naivni ili previše lakomisleni po nekom, za vas bitnom pitanju. Možete biti prilično svojeglavi ako ste rođeni krajem znaka i pokušati da se nadmudrujete sa Jarcem ili Škorpijom što se neće povoljno odraziti na vaše finansije.Dobro ste raspoloženi prema partneru i spremni ste da mu tolerišete mnogo toga, naročito kada je u pitanju neko s kim nalazite mnogo zajedničkog. Imate dobru komunukaciju sa vodenim i zemljanim znacima kao što su Rak, Jarac i Ribe. Mars se sprema da uđe u Škorpiju što najbolje osećaju aprilski Bikovi u vidu pojačane želje za druženjem.
BLIZANCI
Verujete da možete da izađete nakraj sa svim obavezama a u stvari ste se prilično ulenjili i verovatno da vam se mnogo ne radi. Ako ste inače planirali odmor, trebalo bi da budete ipak svesni da možda propuštate sjajnu priliku za napredovanje. Poslovni odnosi sa jednom Vagom za vas su od velikog značaja. Imate poverenja u savete Bika ili Raka.Preosetljivo reagujete na sve što se tiće vašeg odnosa sa jednim Jarcem ili nekom Škorpijom.Nemojte podlegati panici ako situacija u vezi koja je na početku krene neželjnim tokom. Dobićete priliku da se sretnete sa jednim Lavom koga dugo niste videli ili ko vam se svojevremeno udvarao.
RAK
U vašem znaku se nalaze dve planete čija svojstva dolaze do punog izražaja. Mesec i Venera zbog čega vam polazi za rukom da na najbolji način iskažete svoje talente.Preosetljivi ste, ne umete da kontrolišete emocije i imate potrebu da svemu pristupate čista srca što se može loše odraziti na vaš odnos sa jednim Ovnom ili jednom Vodolijom.Prenaglašenost vašeg znaka prisustvom tri brze planete kada je emotivni život u pitanju donosi mogućnost romantičnih doživljaja i susreta koji mogu biti veoma značajni za vas.Verujete da je moguće da se pomirite sa nekim s kim ste svojevremeno bili u kratkoj burnoj vezi.Tranzit Marsa , planete strasti donosi junskim Rakovima nove mogućnosti u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem.
LAV
Dan je povoljan za opušanje, odmor i za maštanje o nekom novom poslu. Mars se sprema da uđe u Škorpiju što ne odgovara julskim Lavovima jer bi mogli biti previše osetljivi na svaku vrstu kritike. Ne bi trebalo da se upuštate u nepotrebne rasprave.Dobijate poziv za nov posao od Lava. Dobra pozicija Urana odlična je za one koji sarađuju sa strancima ili koji se bave naukom.Nekome je veoma bitno da vam da na znanje koliko ste mu značajni. Pokušavate da kontrolišete emocije ali vam to ne polazi za rukom. Veoma ste sentimentalni prema Biku, Vagi ili Raku. Dobijate priliku da nekom izađete u susret po nekom veoma bitnom pitanju.Partner očekuje da budete otvoreniji i iskreniji.
DEVICA
Računate na pomoć jednog Blizanca, neke druge Device, Škorpije ili Jarca. Spremni ste da se upustite u neke nove poslove i da ako treba rizikujete u vezi sa poslom koji bi mogao da vam donse veliku satisfakciju.Rođeni počekom znaka u boljoj su pozicij za posao u okviru bankarstva ili ekonomije, medicine, medija, predavaštva. Novi poslovni partneri zainteresovani su za saradnju sa vama.Merkur u konjukciji sa Mesecom, vladalac vašeg znaka donosi vam neke nove mogućnosti kada je u pitanju novo poznanstvo. Verujete da ćete moći da se dogovorite sa stalnim partnerom oko nečeg veoma bitnog. Ne bi trebalo da se previše oslanjate na obećanja koja vam je olako dao jedan Lav ili neki Ovan. Budite lojalni prema Jarcu.

VAGA
Neko će pokušati da vas ubedi da treba da u nečemu popustite. Imate potrebu za mirnim poslom jer ste prilično opterećeni brojnim obavezama. Ako želite da se bavite umetnošću, potrebna vam je finansijska pomoć Vage, Device ili Škorpije.Neko ko vam je veoma blizak prilično je zahtevan i veoma nervozan što se prenosi i na vas.Vladalac vašeg znaka Venera, planeta ljubavi u Raku uz Mesec čini vas osobom koja želi da kontroliše svoja osećanja ili ponašanje ukućana. Trebalo bi da budete mnogo tolerantniji prema nekom ko vam daje na znanje da mu je stalo do vas iako je prilično nestalan. Uran u Ovnu vam ne donosi spokojstvo.
ŠKORPIJA
Mars ja na pragu vašeg znaka zbog čega bi trebalo da budete oprezni u radu sa muškarcima, ma kog pola da ste, kao i sa uniformisanim licima. Ne pristajete na nešto što vam ne odgovara i verovatno ćete dati na znanje onima sa kojima radite ili sa kojima se družite da imate način da sprovedete svoju zamisao u delo. Ne bi trebalo da se previše nervirate zbog ponašanje jednog Ovna.Oktobarske Škorpije su spremne za neku novu avanturu sa osobom koju poznaju preko posla. Ne bi trebalo da budete previše sigurni u sebe ili u osobu sa kojom radite jer bi ona mogla da vas neprijatno iznenadi nečim, naročito ako se radi o vatrenom znaku. Nekome je stalo da da vas osvoji na način koji vas preterano ne oduševljava.
STRELAC
Ne osećate se dobro u društvu autoritativnih osoba koje od vas očekuju nemoguće ili koji smatraju da bi trebalo da uložite više napora da bi vaš poslovni odnos bio uspešniji. Rođeni sredinom i krajem znaka mogu očekivati podršku od Ovna dok su rođeni početkom znaka najnervozniji i najnestrpljiviji.Tranzit Jupitera vas čini izuzetno spremnim da se prepustite nekim novim avanturama, da putujete, flertujete. Ne bi trebalo da se opterećujete onim što vam govori jedan Bik ili što čujete od Raka.Dobićete priliku da šarmirate jednog Ovna naročito ako ste rođeni krajem znaka ili Lava, drugog Strelca ako ste rođeni početkom znaka.
JARAC
Period je povoljan za decembarske Jarce ako rade posao koji vole i ako su motivisani da izdrže u poslu koji je veoma naporan. Dobijate ponudu o kojoj ste mogli samo da maštate i nemojte propuštati priliku za napredovanje, naročito ako ste talenovani ili ako vam mnogi govore da propuštate šansu koju bi drugi rado iskoristili. Verujete u dobre namere osobe sa kojom se često viđate i spremni ste da uđete u vezu iako niste naročito zagrejani za nju. Dobićete priliku da sa nekim iskreno razgovarate o svim problemima.Ima ko da vam pomogne. Strastvena avantura predstoji onima koji su veoma mladi i to sa nekim vatrenim znakom. Moguće da se radi o kratkotrajnom flertu.
VODOLIJA
Naglašen znak Raka mnoge predstavnike vašeg znaka čini previše nesigurnim u sebe ili previše nestrpljivim. Tranzit Jupitera i Sunca pogoduje rođenima u januaru. Verujete da će vam se naći pri ruci jedan Ovan koji ima i neku rezervnu varijantu ako ga vi odbijete. Neko s kim ste nekada zajedno radili često razmišlja o obnovi saradnje.Tranzit Jupitera i Sunca savršeno odgovara januarskim Vodolijama ali ne i tranzit Marsa koji se sprema da uđe u Škorpiju. Ako ste međutim rođeni krajem znaka možete očekivati da će vam se javiti neko koga dugo niste sreli i ko vam je posebno veoma intrigantan.Partner vam je lojalan naročito ako se radi o Lavu ili Vodoliji.
RIBE
Dobro se slažete sa Devicom, Rakom i Bikom a očekujete uskoro i predlog od jedne Škorpije koja ima plan za vas.Veoma ste odlučni da ne odustanete od onoga što ste planirali.Nekome je stalo da sa vama bude u dobrim odnosima i pokušaće da vas uveri u svoje iskrene namere. Nemojte dopustiti da vas iznerviraju Strelac, Ovan ili Lav koji su prlično nestrpljivi po mnogim pitanjima.Prenaglašen znak Raka donosi vam mogućnost nove ljubavi, naročito sa jednim Rakom, Bikom, Vagom ili Ribama. Jarac i Škorpija čekaju da im se javite. Dobro se osećate u društvu zemljanih znakova koji su vam oduvek bili lojalni. Ako vas privlače Strelac ili Lav, potrebno je da imate mnogo više strpljenja. Dan je povoljan za romansu.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010/14
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website