Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 01.09.2014

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne
OVAN
Pokušavate da rešite probleme na najpraktičniji način ali o mnogo čemu niste obavešteni zbog čega bi trebalo da se prvo dobro raspitate u vezi sa uslovima novog posla ili svega onoga u šta želite da se upustite i da raščistite sa sobom, želite vi to ili ne. Tranzit Marsa preko Škorpije loše deluje na vaš optimizam i nemate dobru koncentraciju.Očekujete da se dogodi nešto uzbudljivo, neko novo poznanstvo, posebno ako ste mladi ili ako zbog posla često putujete. Mnogi vas kritikuju da ste prilično nemarni po pitanju ljubavnog života i da se ponašate kao da vam je svejedno šta će sutra biti. Ako spadate u one tipične zavodnički nastrojene Ovnove koji su spremni da začas uđu u vezu i da vrlo lako ostave partnera ako im to iz nekog razloga tako odgovara. Potpuno ste nepredvidivi.
BIK
Neko će vam dati na zajam možda neku vrednu stvar ili neki novac, pazite kako ga trošite. Nemojte se nervirati ukoliko vam neki vodeni znak bude predložio nešto što vama ne odgovara, moguće da će se raditi o načinu na koji drugi očekuju da vi rešavate probleme. Prilično ste svojeglavi i to je razlog zbog čega ne uspevate da sagledate problem iz pravog ugla.Verujete u mogućnost da uspete u osvajanju naklonosti jednog Jarca ili Device koji su u poslednje vreme prema vama veoma ljubazni. Ako ste u srećnoj vezi i to sa nekim s kim je svojevremeno bilo dosta problema, trebalo bi da se maksimalno posvetite partneru i da ga ne izazvate promenama raspoloženja, naročito ako je on okupiran nekim svojim poslovnim brigama.Bićete u situaciji da se dogovorite sa njim oko zajedničkog puta.
BLIZANCI
Dobro se osećate u društvu Bika ili Lava koji imaju mnogo novih ideja u vezi sa zajedničkim poslom ali vi najviše pažnje poklanjate saradnji sa Ovnom ili Škorpijom. Pokušavate da se priviknete na neku novu situaciju koja će vam u stvari sve više odgovarati.Neke nove mogućnosti na poslovnom planu znače za vas i nove mogućnosti za zaradu. Ako očekujete da vam se javi Strelac, verovatno ćete biti začuđeni predlogom koji će vam dati.Niste ni svesni kakav utisak ostavljate na partnera koji je već verovatno na neki način digao ruke od vas jer ste uzdržani ili previše poslovni, hladni i distancirani. Niste u stanju da iskreno pričate o onome što osećate i to partneru smeta jer često ne zna šta mislite, planirate i šta od njega očekujete.Mladi usamljeni Blizanci pokušavaju da svoj život ispune nekim sadržajem čak iako su zbog nečega razočarani ili usamljeni.
RAK
Nemojte se nervirati ako ste rođeni krajem znaka a jedan Ovan ili neki Lav budu pokušali da vam kontriraju ili da vam nameću svoju volju. Pozicija Marsa ide u prilog poslovnim tipovima Raka koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka dok rođeni početkom znaka, mogu očekivati podršku od Jarca ili Riba.Želite da se pomirite sa nekim koga niste imali prilike dugo da sretnete, moguće da se radi o osobi sa kojom ste nekada bili izuzetno bliski.Nekome je veoma stalo do vas i vi ste svesni toga međutim ta osoba to ne pokazuje na način na koji vi očekujete.Verovatno, ako se radi o osobi koja nije slobodna, ne želi da komplikuje svoj život i pokušava da vam da na zananje da ne možete da od nje očekujete nemoguće. Bilo bi dobro kada biste se pomirili sa Rakom, naročito ako se radi o vezi sa osobom sa kojom ste prekinuli tokom prošle godine.
LAV
Uran podstiče vašu ambiciju u vezi sa pojavljivanjem u javnosti ili u vezi sa poslom koji bi trebalo da radite sa strancima. Sa naglašenim astrološkim poljem novca i posla okupirani ste nekim novim aktivnostima ili vas porodica i rođaci zamaraju svojim problemima, koje vi najverovatnije uspešno rešavate. Dobićete poziv u vezi sa nečim što je za vas veoma bitno. Karijera zavisi uglavnom od vas a mnogo manje od partnera.Moguće da vas intrigira osoba koja često menja raspoloženje, neko ko je spreman da bude sa vama i prijatelj i ljubavni partner, u zavisnosti od vaših potreba. Verujete u mogućnost obnove veze sa Ovnom ili Lavom, naročito ako idete negde na put. Ako vam se dopada osoba sa kojom ste do skora bili na istom projektu, dajte joj na znanje da niste ravnodušni.Dobijate poziv da se sretnete sa rođakom koji živi u inostranstvu.
DEVICA
Pokušavate da na najpraktičniji način sredite ne samo odnose sa kolegama nego i pitanje svog statusa na poslu.Dobićete poziv od nekog ko vam je posebno veoma drag, moguće od Škorpije i verovatno ćete imati priliku da razgovarate o nekim bitnim pitanjima koja se tiču mogućeg nastavka saradnje sa strancima. Ako vas brine rezultat nekog sudskog procesa, morate biti realni da biste dobili ono što vam pripada.Tranzit Meseca vas čini danas popustljivim prema Škorpiji i Jarcu. Ovan mašta o vama i vi ste svesni toga ali ne poklanjate mnogo tome pažnju. Nemate potrebe da sumnjate u naklonost Bika ili Riba. Dobijate šansu na koju ste dugo čekali.Verujete u mogućnost obnove veze sa Rakom.Nepotrebno se zamerate nekom ko vam je u stvari veoma naklonjen.

VAGA
Dobro se slažete sa Lavom Ovnom ili Vodolijom jer vas oni trenutno najbolje razumeju. Rak je verovatno trenutno veoma neprijatan prema vama ili veoma zahtevan, naročito ako očekujete od njega da bude uviđavan a on vas baš naročito ne štedi. Ne budite neprijatni prema Škorpiji , jer to ne zaslužuje.Dobićete mogućnost da se iskažete u nekom za vas veoma važnom poslu .Nekome je bitno da vam ugodi po svim pitanjima, čak i ako se ne radi o ljubavnom partneru nego samo o prijateljstvu, osećate koliko je nekom, moguće Škorpiji ili Jarcu stalo da vam učini nešto po volji. Vama je mnogo važnije da imate osećaj da možete u svako doba da se oslonite na partnera, što se naročito odnosi na dame Vage.Ako ste u tajnoj vezi, ona bi mogla da se uskoro iskomplikuje, naročito ako ste rođeni krajem znaka.
ŠKORPIJA
Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoje dobre namere i da vam da na znanje da možete da na njega računate. Spremni ste da se mnogo čega odreknete da biste sačuvali svoj psihički mir i da ne dopustite da vas bilo ko nadmudri. Osećate potrebu za stabilnošću i uvereni ste da možete da se dogovorite sa jednim Jarcem ili Ovnom oko nečeg veoma bitnog i za koje verujete da bi mogli da vam daju neku vrstu garancije da će podržati vaše ideje.Ovo bi mogao biti interesantan dan ako ste spremni da se prilagodite potrebama partnera koji je najverovatnije veoma zahtevan ili ima jasno zacrtan cilj šta očekuje od vaše veze. Ako ste mladi i slobodni, moguće je da ćete upoznati izuzetno ambicionu osobu koja će imati pozitivan uticaj na vašu karijeru. Oćekivanja od jednog Lava su prilično nerealna, naročito ako ste vi dama Škorpija a Lav nije slobodan.
STRELAC
Razmišljate o poslu koji biste mogli da započnete sa osobama dobrog materjalnog stanja i ako vam se javi neko s kim imate već dobro iskustvo, posebno ako to budu Ovan ili Lav nemojte oklevati. Nemojte ulaziti u rasprave sa Jarcem ili Rakom.Dobro bi vam došao savet Riba koje mogu da vam ostvare neke društvene kontakte na koje vi niste računali.Ne oklevajte ako vas pozove jedan Rak i ponudi finansijski aranžman.Kada Mesec tranzitira preko znaka Škorpije vi ste prilično uzdržani i to smeta vašem partneru ali smeta i vama. Vi toga niste svesni samo vam je jasno da vas nešto izuzetno ozbiljno sprečava u odnosima sa stalnim partnerom da budete iskreni ili potpuno spontani. U stvari prebacujete, najverovatnije, s razlogom odgovornost na njega, naročito ako se radi o Jarcu ili Škorpiji. Iako niste načisto šta u stvari želite od vaše veze,verovatno očekuje od partnera više razumevanja.
JARAC
Sunce u Devici i Neptun u Ribama odgovaraju onima koji se bave umetnošću, posebno muzikom ili pisanjem. Imate mnogo poslovnih planova ali vam je potrebno bolja organizacija da biste to sproveli u delo. Verujete da ćete moći da ubedite Devicu, Škorpiju ili Raka da vam se pridruže u poslu koji bi mogao značiti češće odlaske na put, moguće i u inostranstvo. Nekome je veoma stalo da se pomiri sa vama ili da započne zajednički posao.Stalni partner pokušava da shvati suštinu vaše ličnosti i ako ste manje od godinu dana zajedno, verovatno ga stalno iznenađujete promenama raspoloženja. Kako se Mars, planeta strastvenosti i energičnosti nalazi na jakom položaju u Škorpiji verovatno imate veliki uticaj na partnera ali ste takođe spremni i vi da prihvatite njegove savete.Nemojte insistirati na nečemu što vam nikako ne odgovara .
VODOLIJA
Nemojte oklevati da se suočite sa problemima i da ih rešavate na pravi način jer u protivnom, čeka vas to kad tad. Imate podršku u Lavu ili u drugoj Vodoliji i još izvesno vreme i u jednom Strelcu koji pokušava da vas uveri da imate mogućnosi da napredujete u poslu ako se postavite odlučno. Nemojte dozvoliti da kod vas preovlada strepnja ili neka vrsta kompleksa.Želite da se priviknete na nove okolnosti na poslu.Dan nije povoljan zbog tranzita Meseca preko Škorpije. Osetljivi ste i ne dozvoljavate da vam bilo ko stavlja primedbe na račun nečega za šta nema osnova. Pokušaćete da nađete pravi način kako da nekom date na znanje da se ne može sa vama poigravati.Držite do sebe i spremni ste da se „branite“ od bilo kakvog „napada“.Nekome je veoma stalo da bude sa vama u dobrim odnosima, nada se da ćete obratiti pažnju na njega.
RIBE
Ako ste rođeni početkom znaka, uspevate da se dogovorite sa Devicom ili Jarcem ali moguće i nekom Škorpijom u vezi sa novim poslom. Izbegnite kao posrednika Blizance. Ukoliko ste rođeni krajem znaka, ne uspevate da se snađete u nekoj novonastaloj stresnoj situaciji.Mnogo toga možete da uradite za sebe ako se oslobodite prošlosti i problema koji proističu iz analiziranja vaših propusta i grešaka o čemu ste već više puta razmišljali.Svesni ste da vam partner mnogo toga ne zamera iako vas možda pomalo kritikuje a to je nešto što se odnosi na zajedničke prijetelje kojima ste se na neki način zamerili ili ste uradili nešto što je uticalo da se vaši odnosi promene. Partneru ne odgovara vaš odlučan stav po nekim nebitnim pitanjima i verovatno će pokušati da sa vama vodi razgovore na tu temu a vi na to nećete uopšte reagovati ili ćete se ponašati kao da vam je svjedno šta on misli.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010/14
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website