Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 27.08.2014

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne
OVAN
Pravite planove sa Vodolijom i Rakom u vezi sa poslom.Možda će vam ih neko preporučiti za neko posao o kome inače duže vreme razmišljate. Nervirate se što ne možete da pomognete kolegi kome je vaša pomoć potrebna. Ne pozajmljujete novac, posebno ne Škorpiji ili Lavu pitanje da li će ga vratiti.Jake strasti koje pokušavate da držite pod kontrolom, najverovatnije prema nekom koga viđate na poslu ne daju vam mira. Nikako da postignete duševni mir, naročito ako ste rođeni sredinom 70tih ili sredinom 80tih.. Neko, moguće neki drugi Ovan, Blizanci, Vaga ili Lav mogli bi da vam se udvaraju a vi nećete ostati imuni na čari neke svetlokose osobe.
BIK
Teško da ćete uspeti da uradite ono što je za vas najbolje, moguće je da ćete reći ili uraditi nešto što je kontraproduktivno za vas u svakom pogledu. Ali ako su u pitanju prijateljske ili emotivne veze, bolje budite iskreni ma po koju cenu. Napet aspekt između Venere i Marsa čini vas previše nervoznim i nestrpljivim kada je u pitanju porodični problem rođaka ili od dugogodišnjeg kolege.U ljubavi ste tajanstveni. Neodoljivo vas privlači neko ko vam je po mnogo čemu sličan a naročito po svom temperamentu.Ako ste žena, imate više šanse da osvojite naklonost osobe koja vas interesuje nego ako ste muškarac. U tom slučaju imate jaku konkurenciju koje možda niste ni svesni.Moguć je susret sa Vagom u koju nemate mnogo poverenja.
BLIZANCI
Nemojte ulaziti ni u kakve aranžmane ni sa kim ako niste sigurni da će biti prema vama krajnje fer. Moguće je da pogrešno procenjujete situaciju ili da ste spremni da prebrzo reagujete i da u afektu donosite odluke. Rasprava sa Bikom i Ovnom moguće i sa Škorpijom. Pod velikim ste stresom.Treba da uradite sve onako kako ste planirali ne mislite na prepreke koje su pred vama.Mnogo tajni koje pokušavate da sakrijete isplivaće na videlo dana. Ništa vam neće vredeti objašnjenja, mnogi sumnjaju da se viđate sa nekim ko nije slobodan ili sa osobom koja je poznata u javnosti. Moguće je da partner ima problema o kojima ne želi da priča i uveren je da će ih sam rešiti i bez vaše pomoći.Želite da znate na čemu ste, ma šta to značilo.
RAK
Dobijate poziv od nekoga u koga nemate veliko poverenje. Budite spremni da se maksimalno angažujete na novom poslu, posebno ako se radi o firmi koja ima renome i ako su vas pozvali oni u koje imate veliko poverenje. Razgovor sa Strelcem. Svesni ste da ste u procepu između želja i mogućnosti i da se malo toga odvija kako biste želeli i kako ste se dogovorili sa Ovnom.Sadašnja situacija traje po vama predugo, jer vaš znak spada u diskretne ali i strastvene a Venera i Jupiter u Lavu vas čine impulsivnim, svaki čas menjate raspoloženje a partner ne obraća pažnju ni na ono što pričate ni na ono što činite za njega. Ako ste u braku ili dužoj vezi, moguća je rasprava oko nekih principijelnih pitanja. Nemojte se nepotrebno zamerati Vodoliji.
LAV
Naglašena astrološka kuća posla čini vas ambicioznim. Ako mislite da je došlo vreme da šefu kažete sve što mislite, pazite se, moguća je neočekivana reakcija s njeove strane.Moguća rasprava sa Bikom ili Blizancima.Trudite se da budete maksimalno efikasni na poslu. Vaga pokušava da vas nagovori na nešto što je u obostranom interesu.Vaš znak je jedan od onih koji uživa u životu i sređuje ga onako kako njemu odgovara. Ako ste mladi i u vezi sa nekim ko često putuje, verovatno vam je teško da mu budete verni pošto izazivate pažnju gde god se pojavite. Ako ste od nedavno u braku, možete očekivati ljubomorne scene. Strelac, Vodolija i Vaga su najbolji izbor za vas.
DEVICA
Oni koji vas ne vole prate svaki vaš korak i rešeni su da vas u nečemu onemoguće. Morali biste biti mnogo prilagodljiviji i spremniji da se suočite sa istinom ma šta to značilo. Potrebni su vam saveti mudre osobe, dosta starije od vas.Imate dobre šanse za napredovanje ali vama kao da nije naročito stalo da budete efikasni. Važnije vam je da vam posao donosi zadovoljstvo.Za slobodne Device prenaglašen znak Lava i Škorpije znači mogućnost veze sa nekim ko neće baš biti tako veran kako ćete od njega očekivati ili ko neće reći istinu o sebi a ako ste u vezi ili braku, sledi scena.Pokušajate da se ne nervirate, naročito ako ste muškarac a u vezi ste sa Vodolijom. Šta je tu je, moraćete da izdržite njen temperament i da udovoljavate njenim prohtevima.

VAGA
Neko uporno želi da vas vidi. Moguće da se radi o poslovno-ljubavnoj saradnji. Na vama je da odreagujete i da se postavite kako treba. Nemojte odustajati od svojih namera, ma o čemu da se radi, čak i ako je u pitanju trenutno loše plaćen posao. Imate veliko poverenje u iskusne saradnike. Dobićete ponudu o kojoj vredi razmisliti.Ako ste slobodni, a dopada vam se neko kome s kim niste dovoljno bliski, pružiće vam se prilika da ga sretnete. Ovo je period u toku koga možete započeti vezu sa osobom koja nije slobodna i sa kojom se nesmotreno možete upustiti u tajnu vezu.Ako se radi o nekome ko često putuje u inostranstvo, naročito u zemlje zapadne Evrope, veza će biti veoma burna i veoma romantična.
ŠKORPIJA
Imate opasne neprijatelje, i to osobe koje su dosta mlađe od vas. Nekome je stalo da vam da na znanje u čemu grešite ali vi nemate sluha za bilo čiji savet ili kritiku .Neko vas opominje da se pričuvate jedne Vodolije ili nekog Ovna.Sa Jarcem imate čudan odnos, nikada ne znate šta vam misli.Na pragu ste nekih novih događaja koji će označiti mogućnost da svoj život sredite ali ćete ipak morati nešto i da žrtvujete za osobu koja vam je draga. Dobri odnosi sa Ovnom, Bikom ili drugom Škorpijom veoma su bitni za vas.Ovo bi mogao biti jedan od burnijih dana za one nestabilne i trenutno nesigurne u sebe Škorpije.
STRELAC
Ne ulazite u raspravu sa Škorpijom ili Devicom. Nervni sistem vam je prilično uzdrman i to će potrajati još izvesno vreme. Moraćete da se prilagodite na neku novu situaciju koja vas prilično nervno i energetski iscrpljuje.Potrebni su vam saveti osoba starijih od vas, onih u koje imate neograničeno poverenje.Jedan Jarac se moguće poigrava vašim strpljenjem i pokušava da vam nametne svoj stil. Pomalo ste naivni i mislite da možete da ga uverite u svoja osećanja ili da mu nametnete svoj stil. Prepun planeta znak Lava i Device nije povoljan i zato bolje sačekajte da vidite kako će se odvijati situacija, nemojte donositi nikakve drastične odluke.
JARAC
Dobro se slažete sa onima koji vam daju za pravo ali se uvek pitate da li su iskreni. Nemate nerava za one koji su nepouzdani i koji su spremni da vas kritikuju za svaku sitnicu. Sve što radite u okviru partnerskih odnosa, bilo poslovnih ili ljubavnih može vam se vratiti kao bumerang, zato nemojte biti previše sigurni u sebe.Ako ste od nedavno u vezi, ne bi trebalo da imate nikakvih problema, osim ako se familija vašeg partnera preterano meša u vaš odnos i to neka osoba rođena u znaku Škorpije ili Raka..Ako ste slobodni, možete biti očarani osobom koju ćete upoznati na nekom većem skupu. Veoma vam je važno kakav utisak ostavljate na jednog Ovna, Lava ili Vodoliju.
VODOLIJA
Dobro se osećate u društvu onih koji vam povlađuju a takvih je dosta, uključujući tu i jednog Ovna i jednu Vagu. Blizanci imaju svoj način na koji komuniciraju sa vama, ali vi ste prozreli njihove namere. Dobijate poziv da se sretnete sa Lavom koji je prilično siguran u sebe i spreman da vam se udvara sve dok vas ne osvoji.Pokazujete strastveni deo vaše prirode koju malo ko poznaje. Ne oklevajte da pozovete Strelca. Ljubomora i nesigurnost su ono što će biti karakteristično za vaše ponašanje danas jer ste moguće čuli nešto što vas je desatbilizovalo. Prva dva dana imate nečiju pažnju, uvažavanje i može vam se činiti da vas neko namerno čini ljubomornim.
RIBE
Trudite se da izvučete maksimum iz situacija iz koje je to moguće ali sve što sada radite može biti kratkoročno jer vam predstoje promene koje vam najverovatnije neće odgovarati. Budite iskreni prema Blizancima i Devici, čak i ako mislite da oni to nisu prema vama.Želite da zaključite posao sa strancima. Dobijate poruku od osobe sa kojom ste nekada lepo sarađivali.Ako vam se dopadaju Vodolija, Ovan ili Lav moguće su scene. Pokušavate da držiate tempo sa jednom Škorpijom ili nekim Bikom, mada stalno čekate poziv od nekoga ko vam se ne javlja. Ako se radi o osobi koja je zauzeta, budite strpljivi. Moguće je da ta osoba na neki način iskušava vaše strpljenje.Ne dozvoljavate nikom da se poigrava vama.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010/14
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website