Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 30.03.

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne


OVAN   

Nepoverljivi ste prema nekom vodenom znaku koji vam se ne javlja na pozive ili pokušava da vam nametne svoju volju. Bićete u mogućnosti da svoje ideje plasirate kod onih koji vas dobro razumeju o čemu pričate i koji vas cene.Pokušavate da saznate nešto što vas interesuje a to je verovatno istina o nečemu što ste čuli da se priča o vama i verovatno vašem partneru. Bićete veoma diskretni kada se budete raspitivali o tome a može vam pomoći jedna Vaga ili neki Bik u koje imate poverenja. Ako ste slobodni prihvatite poziv za izlazak od Lava ili Blizanaca.

BIK  

Prilično ste demoralisani nekom situacijom koja se ne odvija kako ste vi želeli. Bićete pod uticajem bliskih osoba koje će vas savetovati u vezi sa nečim što je vama veoma bitno. Dobro se osećate u društvu žena, ma kog pola da ste. Sa njima ostvarujete dobru komunikaciju.Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je inače veoma drag a s kim niste mogli da nađete zajednički jezik. Ipak, shvatićete da se radilo o sitnicama i bićete spremni da se prilagodite nekim novim uslovima po kojima može da funkcioniše vaša veza.

BLIZANCI  

Verovatno ćete biti danas u stanju da lako rešite jedan za vas veoma važan problem. Od Strelca ili Lava možete očekivati neku vrstu podrške. Pravite plan kako da uložite novac u nešto što će vam se sigurno isplatiti.Pokušavate da shvatite na čemu bazira vaša veza sa jednim Ovnom ili nekom Škorpijom. Niste načisto šta želite od svog života, naročito kada je u pitanju ljubav, potrebno je da se maksimalno prilagodite nekim novim uslovima zajedničkog života ako ste u vezi ili braku.Ako ste slobodni moraćete da nađete način kako da osvojite jednog Raka ili Vagu.

RAK  

Veze sa vodenim znacima donose vam satisfakciju svake vrste, profesionalnu i emotivnu. Ako ste u vezi sa nekim ko nije iz vašeg mesta ili je stranac, danas je moguć susret. Spremni ste da otvoreno pričate o svojim problemima, naročito o planovima u vezi sa karijerom.Ovo bi mogao biti jedan od romantičnijih dana u kome se sasvim dobro snalazite na polju ljubavi. Pokušavate da se prihvatite ono što vam nudi jedan Rak iako bi ti moglo značiti razdvojenost na izvesno vreme. Moguće da jedno od vas dvoje mora da ide u inostranstvo ili u drugi grad.

LAV  

Prepuštate se zadovoljstvima svake vrste ne razmišljajući mnogo o sutrašnjici. Skloni ste da olako trošite novac na mnogo toga što vam nije potrebno. Uspevate da ubedite Raka da vam pokloni svoje poverenje.Skloni ste neraspoloženju zbog nečega što vam nije baš najjasnije a tiče se vaše veze sa Vodolijom ili Bikom. Vaga će pokušati da vas osvoji na romantičan način što će vas pre zbuniti nego oduševiti jer nećete imati mnogo poverenja u njenu odanost.

DEVICA  

Verujete da možete da odolite iskušenjima ma šta ona predstavljala. Ako volite da igrate igre na sreću ili ste spremni da uložite poveći iznos u igre na sreću, bićete više nego uspešni. Možete dobiti očekivani poziv od jednog Raka.Povoljan dan za one koji žele da započnu vezu sa nekim ko im po mnogo čemu odgovara, naročito ako se radi o osobi koja je maksimalno posvećena svom poslu, ako se radi o umetniku ili naučniku. Divite se osobi koja je spremna da se mnogo toga odrekne zbog vas.

VAGA  

Potrebni su vam dobri saveti u vezi sa poslom. Možete se nadati dobroj saradnji sa Jarcem, Vodolijom ili Blizancima. Ako ste dama Vaga, koleginice su prilično podozrive prema vama. Dobićete vest o nečemu što vam je veoma bitno.Potrebno je da budete realni u pogledu svojih šansi kod nekog vodenog znaka koji vas možda oduševljava ali nije preterano spreman da svoj život promeni zbog vas. Ako vam se dopada neko sa kim nemate mnogo dodirnih tačaka, bolje na vreme odustanite od razmišljanja o zajedničkoj vezi.

ŠKORPIJA  

Nekome je veoma stalo da vas ima i kao saradnika i kao prijatelja. Potrebno je da obavite razgovor u četiri oka sa jednim Jarcem koji čeka na vaš poziv. Ribe i Bik vam daju dobar savet.Povoljan dan za ljubav i za vezu sa nekim ko vas duže vreme već opseda kako u mislima tako i preko sms poruka. Moguće da ćete moći da saznate ono što vas interesuje a tiče se osobe koja vam je draga. Dobri odnosi sa Ribama i Bikom.

STRELAC  

Potrebni su vam saradnici u koje možete da imate poverenja. Nekome je veoma stalo da vam se dopadne i da prihvatite njegov predlog u vezi sa saradnjom. Prilično ste nepoverljivi i nespremni da uđete u rizičan posao.Pokušavate da se postavite krajnje racionalno kada je vaš ljubavni život u pitanju i ne želite da bilo ko ima uticaj na vas. Ako vam se dopada osoba koja je sklona da često menja raspoloženja, moraćete da pokažete više razumevanja za nju ako želite da se veza nastavi.

JARAC  

Živite u svetu mašte i iluzija i niste svesni koliko drugi manipulišu vama apelujući na vašu plementost. Sada vam se pruža prilika da se postavite kako treba, malo aktivnije.Partner vam se divi ali i vi pokazujete u podjednakoj meri razumevanje za njega, naročito ako ste dugo u vezi. Ipak, vama je na prvom mestu posao i vaša karijera. Ako dobijete poziv za izlazak od jedne Ribe, Bika ili Vage, lepo ćete se provesti.Dobro ćete se razumeti sa jednom Škorpijom.

VODOLIJA  

Ako želite da se dogovorite sa jednim Lavom u vezi sa poslom koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati, morate znati tačno šta hoćete.Veze sa vatrenim znacima čine vas spremnim da se upustite u svakakvu avanturu. Nemojte se preterano nervirati ako vas bude pozvao jedan Ovan koji vas je više puta bar u nekom pogledu izneverio. Moguće da nema nikakve loše namere prema vama. Veza sa Lavom može doneti jaku fizičku privlačnost.

RIBE   

Spremni ste da uđete u neki nov posao koji bi mogao da vam pomogne da izađete iz anonimnosti. Ako vam se dopada ideja o saradnji sa Bikom, Vagom ili Rakom, posrednik između vas treba da budu Jarac ili Škorpija. Vaše ideje mogu doneti lepu zaradu.Ako vam se dopada osoba koju poznajete preko posla, verovatno ćete negde izaći zajedno i lepo ćete se provesti a ožete i dobiti poziv za izlazak u neko manje društvo gde možete sreti osobu koja vam se izrazito dopada. Nemojte odbiti poziv od Škorpije.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010-2015
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website