Dnevni Horoskop ®


Dnevni Horoskop za 24.04.

Procitaj svoj dnevni horoskop za danas.
Najpopularniji i najprecizniji Dnevni Horoskop za mobilne na Facebooku!

Dnevni Horoskop za Mobilne

OVAN   

Privatni poslovi mogu doneti satisfakciju dok oni koji rade u zdravstvu ili u družavnoj službi mogu imati probleme. Finansije mogu biti razlog za brigu ako imate nekakve dugove, posebno prema stranim firmama.Asteroid Psiha vam donosi tranzitom preko vašeg znaka priličnu tenziju.Tranzit Venere vas čine društvenim i komunikativnim.Ako radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima zbog pozicije Jupitera u Lavu danas možete imati interesantan susret kome se niste nadali.Ako se radi o Vagi ili Vodoliji, veza sa njima bi mogla biti nešto o čemu ste samo mogli da maštate. Ljubavni život bi mogao da vam bude daleko kvalitetniji.Nečim ste preopterećeni,naročito ako ste dugo u vezi ili braku.
BIK  

U vašem znaku se nalaze Sunce, Mars i Merkur, planete akcije ali su Mars i Merkur slabi u vašem znaku čine vas prilično sporim kod donošenja odluka koje se tiču privatnog biznisa. Trebalo bi da budete odlučniji ako želite da započnete nov posao.Asteroid Harmonia u vašem znaku donosi izvesnu dozu opuštenosti i potrebu da probleme rešavate bez rasprava.Vaši napori koje ulažete u svoju vezu sa partnerom ne donose mnogo rezulata ako ste u vezi sa vatrenim znakom. Mnogi žele da vam izađu u susret po mnogim pitanjima vi ćete biti nervozni, posebno ako svoju volju želite da nametnete jednom Ovnu ili Strelcu.Ako ste mladi, hiroviti ste a ako ste u zrelim godinama, želite svu partnerovu pažnju ali i punu slobodu. Budite spremni na neke ustupke, posebno prema Vodoliji, Strelcu ili Blizancima.
BLIZANCI  

Venera u vašem znaku najdominantnija je planeta i u dobrom aspektu sa Uranom čini vas sposobnim i spremnim da uđete u posao sa Ovnom, Vodolijom, Strelcem ili Lavom.Nemojte se nervirati ako jedan Jarac bude nedovoljno tolerantan kada su u pitanju vaše mane. Nemojte se nervirati ako ne dobijete adekvatan odgovor iz inostranstva vezano za neki posao.Ponašate se kao da ne znate šta hoćete posebno kada su u pitanju jedan Strelac, neka Škorpija ili Jarac potpuno neočekivano i za vas samog i za partnera.Sve što danas uradite ili kažete može biti pogrešno jer pozicija Saturna u odnosu na vaš znak govori o izvesnoj nesigurnosti o nestrpljenju na emotivnom planu o pojačanoj nervozi ili o nesigurnost u sebe.
RAK  

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa Uranom čini vas nedovoljno tolerantnim kada je u pitanju jedna Vodolija ili neki Ovan. Nemojte dopustiti sebi da vas ponese gnev ili možda potreba za isterivanjem pravde, bolje se prilagodite trenutnoj situaciji koja je prilično stresna. Verujete u odanost jedne Škorpije ili jednog Jarca.Možete doživeti lep susret sa drugim Rakom,Škorpijom ili Ribama na poslu ali ta veza može biti tajna i kratkog veka. Ako ste u dužoj vezi,imate pored sebe racionalnog i ambicioznog partnera, zainteresovanog za biznis, koji ne pokazuje previše emocija prema vama osim na rečima. Aspekt između Meseca i Plutona utiče na vaše kriterijume i previše ste zahtevni kada je u pitanju osoba koja vam je draga naročito ako ste dugo u braku ili u vezi .
LAV  

Pozicija Urana i Venere pomaže vam da se nametnete nekom ko vam je posebno veoma simpatičan i sa kim biste želeli da radite svoje ideje.Pozicija Merkura vas čini pomalo nerealnim kada je u pitanju usmeravanje karijere u pravcu u kom biste vi želeli.Verujete da možete da uspostavite dobru komunikaciju sa Devicom.Ovaj dan, posebno ako vam se dopadaju Rak ili Jarac, bi mogao biti jedan od onih koji se pamte, naročito ako se radi o tajnoj vezi. Trebalo bi da i vi uradite nešto da bi to bilo tako. Pozicija Venere u Blizancima čini vas sklonim da koketujete sa osobom koja ima veze sa umetnošću ili javnošću.Osećate se sposobnim da prevaziđete jednu vrlo delikatnu situaciju.Neko jedva čeka da vas sretne, moguće neki drugi Lav, Vodolija ali ako vam se dopada Jarac morate da napravite čitavu taktiku kako da doprete do njega.
DEVICA  

Danas je potrebno da pokažete sposobnost da druge ubedite u ono što želite i da potražite jednog Blizanca da vam pomogne ako treba da razgovarate sa Lavom. Bilo bi mudro da budete oprezni kod prihvatanja uslova koje vam nudi jedan Rak ili Ovan koji rade za strance.Spremni ste da se sa Ribama sretnete čak iako možda strepite da bi mogli da vas na neki način iskoriste za neke svoje interese ali ipak, imate o čemu da pričate.Aspekt između Meseca i Plutona utiče na vaše kriterijume i previše ste zahtevni kada je u pitanju osoba koja vam je draga naročito ako ste dugo u braku ili u vezi .Pokušavate da iskrenim razgovorm izadjete iz konfliktne situacije, u koju ste sami sebe doveli. Potrebno je da unesete malo više radosti u vaš odnos jer je to ono što vam je potrebno. Ne tražite partneru samo propuste.
VAGA  

Moguće je da se spremate za susret sa nekim koga dugo niste videli a to bi mogao biti neko ko vam je nekada bio drag, moguće jedan nekadašnji kolega visokog ranga. Astrološka kuća karijere je dobro aspektovana jer je Jupiter, planeta, simbol inostranstva u dobrom aspektu sa Uranom i u izazovnom aspektu sa Marsom što donosi mogućnost nekih novih poslovnih ponuda.Ne odustajte od svojih ciljeva ma o čemu da se radi, mnogo toga možete postići lakše nego što mislite.Ne koristite svoje iskustvo, jer ste previše pričljivi zbog konjukcije Merkura i Marsa i prilično nervozni u društvu osobe koja vam se dopada. Čak možete na nju ostaviti pogrešan utisak. Pokušajte da pokažete više osećanja i više razumevanja za partnera. Moguće je da ste već prilično duboko zagazili u neke romantične vode a da toga niste ni svesni. Dopadaju vam se Lav ili Strelac.
ŠKORPIJA  

Tranzit Meseca vas čini intuitivnim i spremnim da razumete nekog ko nije uvek bio fer prema vama.Trebalo bi da razmislite o namerama jednog Raka, Bika ili Riba.Želite da dobijete u vremenu pre nego što se odlučite šta ćete dalje. Imate mogućnost proširenja poslova sa nekim ko vam je već ponudio mogućnost zajedničkog posla. Ne bi trebalo da odustajete od planova koji se odnose na medije.Ne uspevate da kanališete svoja osećanja, posebno prema Devici, Lavu i nekom Ovnu. Trudite se da izađete nakraj sa Vodolijom koja vas u stvari ne razume tako da bi bilo bolje da joj se prepustite nego da joj se stalno suprotstavljate ali samo ako ima bar tri planete u vodenom ili zemljanom znaku.Dobro se osećate u društvu osoba koje pokazuju poštovanje prema vama što vam je veoma bitno.
STRELAC  

Oćekujete da vas pozove neko koga poznajete a ko u poslednje vreme nema mnogo vremena za vas. Dobro se slažete sa onima koji imaju konstruktivne predloge i ideje i sa kojima možete da uspostavite dobru komunikaciju. Verujete da ćete uspeti da ubedite one koje volite i koji su vam dragi da treba da vam pruže još jednu šansu. Ako to i ne bude slučaj, krenućete u posao sami.Neko jedva čeka da vas sretne, moguće jedan Rak koga često viđate na poslu ali ako vam se dopada Jarac morate da napravite čitavu taktiku kako da doprete do njega. On je nestrpljiv ali to ne pokazuje a vi ne možete da ne pokažete svoje nezadovoljstvo. Blizanci su skloni afektivnom ponašanju, nemojte ih provocirati.Verujete da će vam se javiti jedan Ovan ili neki Lav koji možda nije slobodan.
JARAC  

Želite svima da date na znanje da držite do sebe i do svojih principa. Ipak, niste nametljivi i pokušavate da uradite ono što želite na sebi svojstven način. Trudite se da nađete najbolje rešenje za partnerski odnos, kako ljubavni tako i poslovni. Nekome je veoma bitno da se sa vama dogovori oko svega, posebno u vezi sa finansijama.Dobro se slažete sa osobom koja često putuje ali nema dovoljno vremena za vas. Ako i danas to bude slučaj, imajte strpljenja, nemojte se nervirati, posebno ako ste mladi. Nađite bar malo snage da prevaziđete sumnje da bi situacija mogla biti nepovoljna po vas, čak i ako vam se dopada osoba koja nije slobodna ili se radi o jednoj Ribi. Imate partnerovu podršku u vezi sa mnogim pitanjima.
VODOLIJA  

Ne odgovara vam tranzit Meseca preko znaka Raka jer vas čini previše nervoznim i nespokojnim. Potrebno je da se maksimalno koncentrišete na posao i na svoje obaveze ali vam svakodnevni sitni problemi ne dozvoljavaju da na konstruktivan način organizujete svoj raspored i obaveze.Dobićete poziv da se sretnete sa Bikom ili Ovnom.Glavno osećanje koje vas može previše opterećivati je strah da bi nešto moglo krenuti naopako jer je Mesec u Raku što vama donosi uzbuđenje. Moguće da mnogo toga uobražavate ili strepite od negativnog ishoda nekih događaja, kako na poslu tako i u privatnom životu.Jedna Škorpija vam u priličnoj meri kvari planove.
RIBE   

Odlično postavljen Mesec u odnosu na Neptun i asteroid Karmu u vašem znaku čini vas spremnim da pređete preko mnogo čega. Dobijate poziv da se sretenete sa nekim ko vam je veoma simpatičan i sa kim možete da nađete zajedničke teme. Ako ste umetnik, bićete u situaciji da pokažete svoj talenat i verovatno ćete dobiti ponude o kojima ste samo mogli da sanjate.Nervozni ste i možete pokazati nedovoljnu dozu spremnosti da tolerišete nešto što inače ne biste. Bilo bi dobro da pokažete više interesovanja za partnerov posao.Veliki skupovi nisu mesta na kojima se danas možete prijatno osećati, bez obzira čime se bavite. Imate potrebu za mirnom vezom ali to danas nije moguće postići jer nemate nerava za bilo koju vrstu partnerskog odnosa.

All rights reserved by App "Dnevni Horoskop ®"
Copyright © "Cyborg Team" 2010-2015
Saradnik Astrolog Jasminka Holclajnter
Terms&Privacy | Full Website